Maandag 18 februari 2019

Pro-ject
Pro-Ject RS Powersuplies

Voor een groot aantal modellen zijn er externe powersuplies leverbaar waarmee de kwaliteit van deze RS modellen naar een hoger niveau kan worden gebracht:

Power Box RS Phono:
De Power Box voor de Phono Box RS maakt als enige gebruik van een accu voeding. Door de toepassing van totaal vier zware Lithium-Ion batterijen wordt de gevoelige phono voortrap gevoed met een volledig storingsvrije gelijkspanning: wanneer de accu's geheel zijn opgeladen worden deze namelijk volledig ontkoppeld van hun laadcircuit. Hierna is het mogelijk om 4 uur lang de hoogsthaalbare kwaliteit uit de Phono Box RS te halen. De accu's worden automatisch opnieuw opgeladen wanneer zij leeg dreigen te raken. De lage impedantie van de L-i batterijen zorgen tijdens het laden voor een voldoende schoon voedingssignaal waardoor u ongestoord verder kunt genieten van uw vinyl collectie!


Power Box RS Amp:
Het nut van het gebruik van zware voedingen in eindversterkers is al lang bekend. Ook voor de moderne digitaal schakelende versterkers zijn dit soort voedingen uitermate belangrijk. De keuze van speciale geselecteerde laag-impedantie elco's voor de buffering van de voedingslijn is dan wel zeer bepalend voor het uiteindelijke resultaat. De nieuwe Power Box RS Amp is speciaal voor de Amp Box RS en de Amp Boxen DS ontwikkeld. De zware ringkerntrafo in combinatie met deze "Low ESR" elco's zorgen voor een hoorbare verbetering van de geluidskwaliteit en een stabielere aansturing bij lagere impedanties.

Power Box RS uni (1- en 4-weg):
Alle overige RS modellen kunnen worden aangesloten op de nieuwe Power Box RS uni. Deze universele gestabiliseerde voedingseenheid maakt gebruik van een "ouderwetse" analoge voedingsopbouw, n.l. een voor audio geschikte forse ringkern transformator met diode gelijkrichting en van speciale "Low-ESR" voedingselco's.
Geschikt voor de: Pre Box RS en RS Dig., Stream Box RS, CD Box RS, DAC Box RS en de Head Box RS.

Producten zijn in zwart en zilver verkrijgbaar (op bestelling).

Power Box RS Amp informatie:

Power Box RS Uni 1&4-weg:Terug naar het overzichtAcson BV | Energieweg 8 | 3641 RT Mijdrecht | Tel. (0297) 284695 | Fax. (0297) 288068