Maandag 18 februari 2019

Pro-ject
Pro-Ject Phono Box RS

De Pro-Ject Phono Box RS is één van de eerste nieuwe artikelen uit de duurdere RS serie. Deze buitengewoon fraaie en volledig gebalanceerde referentie MM/MC phono voorversterker is opgebouwd met de beste componenten en uitgevoerd met passieve RIAA en DECCA correctie en heeft bovendien een traploos regelbare ingangsimpedantie voor MC elementen. Voorzien van zowel rca als gebalanceerde in- en uitgangen en uitgevoerd met een uitschakelbaar aktief subsonic filter.
Het gebruik van een externe voedingsadapter houdt stoorinvloeden welke afkomstig zijn uit het lichtnet buiten het bereik van de gevoelige minuscuul kleine muzieksignalen.

Een voedings-upgrade is nu verkrijgbaar in dezelfde fraaie behuizing als de Phono trap zelf: de nieuwe Power Box RS Phono. Door de toepassing van twee zware Lithium-Ion batterijen wordt de gevoelige phono voorversterker gevoed met een volledig storingsvrije gelijkspanning: wanneer de accu geheel is opgeladen wordt deze namelijk volledig ontkoppeld van zijn laadcircuit. Hierna is het mogelijk om 4 uur lang de hoogsthaalbare kwaliteit uit de Phono Box RS te halen. De accu wordt automatisch opnieuw opgeladen wanneer hij leeg dreigt te raken. De lage impedantie van de L-i batterijen zorgen tijdens het laden voor een voldoende schoon voedingssignaal waardoor u ongestoord verder kunt genieten van uw vinyl collectie!

Verkrijgbaar in luxe zwarte of zilverkleurige behuizing.

Product informatie Phono Box RS:Terug naar het overzichtAcson BV | Energieweg 8 | 3641 RT Mijdrecht | Tel. (0297) 284695 | Fax. (0297) 288068