Maandag 18 februari 2019

Pro-ject
Pro-Ject Speed Box S-2 (nieuw):

De Pro-Ject Speed Box S-2 is een kwartsgestuurde elektronische motorsturing en kan op een aantal Pro-Ject draaitafels aangesloten worden die zijn uitgevoerd met een 16Volts AC voedingsadapter*.
Met behulp van de Speed Box kunt u eenvoudig overschakelen van 33 naar 45 toeren en, na montage van een andere motorpully, ook naar 78 toeren per minuut (dit laatste geld niet voor alle modellen, zie technische specificaties of vraag hiernaar bij uw Pro-Ject dealer).
Bovendien bevorderd deze kwarts-precisie motorsturing een optimale gelijkloop.

Leverbaar in zwart en zilver.

(* Met uitzondering van: alle modellen van de Debut Carbon (DC), Debut-3E, phono-USB en SB, 1Xpression Carbon (Classic),- en 2Xperience-Comfort, vraag ernaar bij uw Pro-Ject dealer).

Pro-Ject Speed Box DS:

De Speed Box DS is een luxere uitvoering als het gaat om aansluitmogelijkheden (de Speed Box DS heeft tevens een 230Volt aansluiting) en de mogelijkheid om de snelheid in kleine stapjes te regelen met een z.g. "pitch-control".
Leverbaar met zwart en zilver front.

78 rpm overzicht Pro-Ject draaitafels:Terug naar het overzichtAcson BV | Energieweg 8 | 3641 RT Mijdrecht | Tel. (0297) 284695 | Fax. (0297) 288068